Cine suntem

Social Smarts este o companie specializatムîn organizarea de training-uri și cursuri intensive pentru dobândirea și îmbunătăţirea skill-urilor sociale.

Portofoliu şi experienţă

Organizăm cursuri de social media de 5 ani
Peste 700 de cursanţi au absolvit cursurile noastre
Trainerii noştri au cel puţin 5 ani de experienţă în marketing şi comunicare online

Ύn urma experienței de peste cinci ani cu organizarea celui mai important training de marketing în social media din România, ne-am dat seama că, pe lânga părțile tehnice ale rețelelor de socializare și pe lânga studiile de caz și experimentele atât de necesare, există o nevoie mult mai profundă care influențează major nivelul de profesionalism pe care oamenii îl pot livra, aproape indiferent de industria în care activează.

E vorba despre un set de skill-uri sociale complementare, o formă de “street smarts” perfect adaptată erei sociale în care cu toții trăim deja.

Prin Social Smarts ne propunem să acoperim această nevoie, dezvoltând, împreuna cu partenerii noștri, toți foarte buni profesioniști în zonele în care activează, programe de training practice (vedeți mai jos cursurile noastre), intensive, în urma cărora participanții să plece cu know-how aplicabil imediat în viața lor profesională şi personală.

Cursuri intensive offline
Poza cursuri offline

 

 

 

 

 


Toate cursurile organizate de noi beneficiază de clauza “100% Money Back Guarantee”. Dacă din orice motiv, programul nu se ridică la nivelul așteptărilor voastre, primiți toți banii înapoi.

Contact

Pentru orice fel de întrebări nu ezitaţi să ne contactaţi:

hello@socialsmarts.ro
0726.959.144

Trimite mesajclear