Cum cumpăr

Comandă pe site:

Pentru a plasa o comandă online pe acest site aveți la dispoziție două metode:

1. Accesați pagina serviciului/produsului dorit și completați formularul de comandă, specificând informatiile necesare finalizării comenzii, iar apoi apăsati butonul de trimitere.

În maxim 48 de ore vă vom contacta prin email, folosind adresa de email pe care ne-ați furnizat-o în procesul de comandă, pentru a stabili detaliile contractuale sau, după caz, pentru a vă trimite factura în format electronic.

După ce vom fi primit dovada achitării facturii, vom reveni cu un nou email prin care vă vom furniza toate detaliile necesare pentru a beneficia de serviciul/produsul comandat.

2. Accesați pagina serviciului/produsului dorit, adăugați serviciul/produsul în coșul de cumpărături, completați datele de facturare și lansați comanda. Veți fi direcționat către pagina de plată online cu cardul.

Imediat ce plata va fi confirmată veți primi prin email toate detaliile necesare pentru accesarea serviciului/produsului pe care tocmai l-ați achiziționat.

 

Comandă pe e-mail

Dacă doriți, puteți să ne trimiteți un mail pe adresa florentina@socialsmarts.ro cu numele produselor/serviciilor dorite și datele de facturare. Vă vom contacta în maxim 48 de ore pentru a stabili detaliile comenzii.