Social Media In-House

CURS PERSONALIZAT DE

MARKETING ȘI COMUNICARE

ÎN SOCIAL MEDIA

Câteva dintre companiile care au absolvit cursurile noastre

Ce subiecte putem aborda la curs

(NOU) SOCIAL MEDIA + AI

Vorbim despre cum se pot automatiza (aproape) toate procesele specifice strategiilor de marketing și comunicare în social media cu inteligență artificială, cu focus pe chatGPT și Dall-e. Obiectivul aici este reducerea timpului de lucru, dar și amplificarea creativității și a eficienței practicienilor din aceste domenii de activitate.

TRENDURI ÎN SOCIAL MEDIA

Vorbim despre tot ce e nou în social media, în contextul uneia sau mai multor platforme, în funcție de obiectivele și nevoile companiei.

CONTENT MARKETING

Vorbim despre promovarea online bazată pe conținut – text, foto, audio, video și variații de tip story, reel, tiktok, live. Lucrăm pe un template de strategie, de la stabilirea obiectivelor, resurse necesare, planificare, măsurare și raportare.

STRATEGIA DE MARKETING

Curs care are la bază un template de strategie, pe pași, de la stabilirea obiectivelor, auditarea site-urilor și a paginilor de vânzare, stabilirea bugetelor necesare pentru producția și promovarea conținutului (dacă e cazul), construirea de pâlnii de vânzare, stabilirea planului de conținut și măsurarea rezultatelor.

LINKEDIN pentru TOP MANAGEMENT

Un subiect tot mai solicitat – vorbim despre cum poate fi folosit LinkedIn pentru construirea unei comunități în jurul unui brand personal/profesional, cu focus pe obiectivele și nevoile persoanelor aflate în poziții de conducere în companii.

Cursurile Social Smarts au primit Premiul de Excelență pentru Educație în Marcom, din partea IAA România.

Pentru a solicita o ofertă de curs intern, folosește formularul de mai jos. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

  Despre trainer

  ALEXANDRU NEGREAALEXANDRU NEGREA

  Owner, Social Smarts

  Construiesc și promovez servicii și produse digitale de peste 10 ani, iar în 2015 am înființat Social Smarts, companie de cursuri și consultanță pe teme de marketing și comunicare în social media. În 2012 am creat primul curs intensiv de social media din România, cu peste 1500 de absolvenți în prezent și un premiu pentru excelență în educație din partea IAA România.

  Durată curs și costuri

  În funcție de disponibilitatea cursanților și de obiectivele cursului, vom stabili împreună care este durata optimă (între 4h și 20h de curs efectiv).

  Costul generic, pentru un curs de o zi (4-6h), este de 2500E + TVA, dar există mai multe oferte pentru acest produs, deci îți recomandăm să folosești formularul de mai sus și îți vom trimite toate detaliile prin email.