Cine suntem

Social Smarts este o companie românească, specializată în oferirea de cursuri și consultanță pe teme de marketing și comunicare în social media.

Portofoliu şi experienţă

Organizăm cursuri de social media de peste 9 ani
Peste 2000 de cursanţi au absolvit cursurile noastre
Trainerii noştri au experiență vastă în marketing şi comunicare online

În urma experienței de peste nouă ani cu organizarea celui mai important training de marketing în social media din România, ne-am dat seama că, pe lânga părțile tehnice ale rețelelor de socializare și pe lânga studiile de caz și experimentele atât de necesare, există o nevoie mult mai profundă care influențează major nivelul de profesionalism pe care oamenii îl pot livra, aproape indiferent de industria în care activează.

E vorba despre un set de skill-uri sociale complementare, o formă de „street smarts” perfect adaptată erei sociale în care cu toții trăim deja.

Prin Social Smarts ne propunem să acoperim această nevoie, dezvoltând, împreuna cu partenerii noștri, toți foarte buni profesioniști în zonele în care activează, programe de training practice, evenimente de networking și resurse utile în acest context.

Curs intensiv: Social Media Essentials

La opt ani de la prima ediție, Social Media Essentials este primul program intensiv de social media din România, iar în 2021 îl organizăm pentru prima dată LIVE ONLINE.

Consulanță strategică: Social Media

Din 2016 oferim servicii de consultanță companiilor, asta însemnând că ne putem vedea săptămânal sau lunar să planificăm, să evaluăm sau să optimizăm procese și acțiuni de marketing și comunicare în social media.

Contact

Pentru orice fel de întrebări nu ezitaţi să ne contactaţi:

alex@socialsmarts.ro
0726.959.144

 

Trimite mesaj