WEBINAR LIVE

CUM SE FACE O STRATEGIE DE

MARKETING ȘI COMUNICARE

ÎN SOCIAL MEDIA

22 aprilie 2020 / 10:00 / 140E+TVA

Obiectivul webinarului

La finalul acestui webinar fiecare cursant va putea construi, de la zero, o strategie coerentă de marketing și comunicare în social media, urmând să primească prin email și un draft de strategie care poate fi personalizat și folosit în funcție de nevoi.

Nivelul acestui curs: începător / intermediar.

Cui se adresează

Webinarul despre strategie este gândit pentru companiile care vor să își pregătească oameni de social media interni, pentru viitorii profesioniști în social media, oameni care sunt hotărâți să își construiască o carieră și au nevoie de un start ferm, sigur, și de un bagaj solid de cunoștințe, precum și pentru proprietarii de afaceri, oameni care urmează să lucreze cu furnizori de servicii de marketing/comunicare online și care vor să înțeleagă mai bine ce și cum să ceară de la acești furnizori.

Program

10:00 – 11:30: Trendurile în social media (adaptate la perioada de criză)
11:30 – 11:45: Pauză
11:45 – 13:15: Strategia de marketing și comunicare în social media (pe pași)
13:15 – 13:30: Pauză
13:30 – 14:00: Q&A

Din ediția anterioară

Alte detalii

Webinarul se desfășoară pe platforma ClickMeeting.com, iar accesul fiecărui participant se va face pe baza unui cod unic, pe care acesta îl va primi prin email, împreună cu toate detaliile de conectare, după efectuarea plății. Plata facturilor se poate face prin transfer bancar sau cu cardul.

Folosește formularul de mai jos pentru înscriere. Costul acestui webinar este de 140E+TVA

Gradul de ocupare 65%

  Despre trainer

  ALEXANDRU NEGREAALEXANDRU NEGREA

  Owner, Social Smarts

  Cu o experiență de peste 6 ani, Alexandru Negrea este consultant și trainer pe teme de marketing și comunicare în social media. În 2012 a înființat primele cursuri intensive de social media din România – Social Media Essentials – cu peste 1400 de absolvenți în prezent.

  Cursuri premiate

  În 2018, cursurile Social Smarts au primit Premiul de Excelență pentru Educație în Marcom, din partea IAA România. Vă mulțumim pentru încrederea acordată, înseamnă enorm pentru noi.

  Câteva dintre companiile care au absolvit cursurile noastre

  Portofoliu Social Smarts (2)

  Portofoliu Social Smarts (1)