CURS ONLINE

CAMPANII EFICIENTE

FOLOSIND FACEBOOK ADS

(NOȚIUNI ȘI PRACTICI UTILE)

Poate fi accesat oricând / 60E+TVA

Obiectivul cursului

La finalul acestui curs online (înregistrat în cadrul unui webinar live), fiecare cursant va putea parcurge toate etapele necesare (folosirea instrumentelor din Ads Manager, instalarea pixelului de remarketing, crearea de audiențe personalizate, crearea de audiențe asemănătoare), pentru a implementa campanii eficiente de anunțuri sponsorizate pe Facebook.

Nivelul acestui curs: începător / intermediar.

Cui se adresează

Cursul despre campaniile de Facebook Ads este gândit pentru companiile care vor să își pregătească oameni de social media interni, pentru viitorii profesioniști în social media, oameni care sunt hotărâți să își construiască o carieră și au nevoie de un start ferm, sigur, și de un bagaj solid de cunoștințe, precum și pentru proprietarii de afaceri, oameni care urmează să lucreze cu furnizori de servicii de marketing/comunicare online și care vor să înțeleagă mai bine ce și cum să ceară de la acești furnizori.

Program

90 min: Crearea de anunțuri sponsorizate din Ads Manager (tot procesul)
10 min: Pauză
90 min: Crearea de audiențe personalizate și audiențe asemănătoare
10 min: Pauză
30 min: Q&A (înregistrarea modulului de Q&A din sesiunea live

Alte detalii

Cursul online va fi disponibil pe platforma ClickMeeting.com, iar accesul fiecărui participant se va face pe baza unui token unic, pe care acesta îl va primi prin email după efectuarea plății.

Plata facturilor se poate face prin transfer bancar sau cu cardul.

Cumpără cursul Campanii eficiente folosind Facebook Ads. Costul este de 60E+TVA.

Despre trainer

ALEXANDRU NEGREAALEXANDRU NEGREA

Owner, Social Smarts

Cu o experiență de peste 6 ani, Alexandru Negrea este consultant și trainer pe teme de marketing și comunicare în social media. În 2012 a înființat primele cursuri intensive de social media din România – Social Media Essentials – cu peste 1400 de absolvenți în prezent.

Cursuri premiate

În 2018, cursurile Social Smarts au primit Premiul de Excelență pentru Educație în Marcom, din partea IAA România. Vă mulțumim pentru încrederea acordată, înseamnă enorm.

Câteva dintre companiile care au absolvit cursurile noastre