CURS ONLINE

STRATEGIA DE

MARKETING ȘI COMUNICARE

ÎN SOCIAL MEDIA

Poate fi accesat oricând / 50E+TVA

Obiectivul cursului

La finalul acestui curs online, fiecare cursant va putea construi, de la zero, o strategie coerentă de marketing și comunicare în social media, urmând să primească prin email și un draft de strategie care poate fi personalizat și folosit în funcție de nevoi.

Nivelul acestui curs: începător / intermediar.

Cui se adresează

Cursul despre strategie este gândit pentru companiile care vor să își pregătească oameni de social media interni, pentru viitorii profesioniști în social media, oameni care sunt hotărâți să își construiască o carieră și au nevoie de un start ferm, sigur, și de un bagaj solid de cunoștințe, precum și pentru proprietarii de afaceri, oameni care urmează să lucreze cu furnizori de servicii de marketing/comunicare online și care vor să înțeleagă mai bine ce și cum să ceară de la acești furnizori.

Program

90 min: Strategia de marketing și comunicare în social media (pe pași)
10 min: Pauză
80 min: Strategia de marketing și comunicare în social media (pe pași)
10 min: Pauză
30 min: Q&A (întrebările și răspunsurile din timpul sesiunii live)

Alte detalii

Cursul este disponibil pe platforma ClickMeeting.com, iar accesul fiecărui participant se va face pe baza unui token unic, pe care acesta îl va primi prin email după efectuarea plății.

Plata facturilor se poate face prin transfer bancar sau cu cardul.

Cumpără cursul Strategia de marketing și comunicare în social media. Costul cursului este de 50E+TVA.

Despre trainer

ALEXANDRU NEGREAALEXANDRU NEGREA

Owner, Social Smarts

Cu o experiență de peste 6 ani, Alexandru Negrea este consultant și trainer pe teme de marketing și comunicare în social media. În 2012 a înființat primele cursuri intensive de social media din România – Social Media Essentials – cu peste 1400 de absolvenți în prezent.

Cursuri premiate

În 2018, cursurile Social Smarts au primit Premiul de Excelență pentru Educație în Marcom, din partea IAA România. Vă mulțumim pentru încrederea acordată, înseamnă enorm.

Câteva dintre companiile care au absolvit cursurile noastre