Abonează-te la newsletter-ul Social Smarts și îți vom trimite cel mult două ediții cu resurse gratuite și nouăți din social media în fiecare lună. Tot conținutul din acest newsletter este selectat manual de oameni cu experiență în marketing și în comunicarea online.

Permisiuni pentru marketing

Social Smarts va folosi datele pe care le furnizezi în acest formular pentru a comunica personalizat cu tine prin email. Te rugăm să ne spui dacă ești de acord și cu personalizarea reclamelor pe baza acestor date (opțional):Te poți răzgândi oricând printr-o simplă accesare a link-ului de dezabonare din subsolul oricărui mail primit de la noi, sau prin trimiterea unei cereri de dezabonare la alex@socialsmarts.ro. Prin apăsarea butonului de abonare ești de acord să folosim datele tale așa cum am detaliat mai sus. Mulțumim!

Folosim Mailchimp pentru email marketing. Prin abonarea la acest email înțelegi că informațiile tale vor fi transferate către Mailchim pentru procesare. Află mai multe despre politica de confidențialitate a Mailchimp aici