SO MEETUPS 06

SOCIAL MEDIA în 2018 - RECAP

Noutăți pe Facebook, Instagram, LinkedIn

Content Marketing, Influencer Marketing, Crisis Management

BUCUREȘTI / 24 IULIE 2018 / 19:00 / QREATOR

*Accesul la eveniment este gratuit (18+)

CE ESTE SO MEETUPS

Eveniment lunar de networking, axat pe schimb de know-how între participanți, care include și prezentări pe teme de actualitate în social media, susținute de specialiști în domeniu.

 

Cred că activitatea din social media se bazează pe socializare, schimb de idei și actualizare constantă, iar prin SO Meetups îmi doresc să intermediez genul ăsta de interacțiune între participanți.

Ne vedem în fiecare lună și încercăm să rezolvăm atât probleme punctuale, din activitatea de zi cu zi, cât și probleme de ansamblu apărute din schimbările de mediu/piață, care sunt tot mai frecvente.

Alexandru Negrea

SUBIECTUL EDIȚIEI 06

La ediția cu numărul 06 recapitulăm subiectele prin care am trecut în prima jumătate a acestui ani – noutătile pe Facebook, Instagram și LinkedIn, dar și marketingul de conținut, marketingul cu influențatori și comunicarea de criză. Plus câteva exemple de campanii de succes în social media, pe marginea cărora vom construi câteva concluzii.

E vară, oamenii se pregătesc de vacanțe și festivaluri, o să fie o ediție relaxată în care stăm de vorbă și ne luăm doza de inspirație pentru campaniile din a doua jumătate a anului. Ne vedem pe 24 iulie, de la 19:00.

ÎNSCRIERE LA SO MEETUPS 06

1. Accesul la SO Meetups este gratuit, deci te poți înscrie prin orice mediu unde vom anunța evenimentul (Facebook Event și Newsletter)

2. Pentru a te abona la newsletter poți folosi formularul alăturat, îți vom trimite periodic multe resurse gratuite și anunțurile legate de evenimente.

3. Apreciem dacă ne confirmi prezența printr-un reply la email-ul primit, sau direct pe evenimentul de pe Facebook.

4. Dacă ești deja abonat la newsletter nu e nevoie să te abonezi din nou, te vom anunța în scurt timp.

GAZDELE EVENIMENTULUI

ALEXANDRU NEGREAALEXANDRU NEGREA

Consultant și trainer pe teme de social media, fondator Social Smarts (mai multe detalii)

andreea blejanANDREEA BLEJAN

Digital consultant

(mai multe detalii)

PARTENERI

Nu am fi putut pune pe picioare acest eveniment fără sprijinul partenerilor noștri, cărora le mulțumim

qreator somersby